Notice: Array to string conversion in /home/green958/public_html/plugins/system/plugin_googlemap3/plugin_googlemap3_helper.php on line 301
Lounais-Hämeen Kirjan Ystävät
Lounais-Hämeen Kirjan Ystävät
Address:
Wahrenkatu 4
Forssan Kirjasto 2 krs
Forssa
30100
Finland
Mobile:
044 3317766 (Jos Helmich)
Miscellaneous Information:

lhky runo piknikYhdistys on voittoa tavoittelematon ja poliittisesti riippumaton. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää kirjallisuuden ja kirjoittamisen harrastamista.

 

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys toimii yhteistyössä paikallisten kirjastojen kanssa, tukee jäsentensä kirjoitusharrastusta mm. tarjoamalla tilaisuuksia kirjoittajatapaamisiin, järjestää tapahtumia, kokouksia, näyttelyitä, retkiä ja juhlia sekä koulutusta, osallistuu omalla osuudellaan muiden järjestämiin tapahtumiin, ottaa kantaa ja antaa lausuntoja sekä tekee aloitteita eri viranomaisille, harjoittaa tiedotus- ja julkaisutoimintaa ja on yhteistoiminnassa koulujen sekä eri järjestöjen, yritysten ja julkisyhteisöjen kanssa.

 

Toimintansa tukemiseksi yhdistys kerää jäsenmaksuja, ottaa vastaan avustuksia, järjestää arpajaisia ja rahankeräyksiä asianomaisen luvan saatuaan, voi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja sekä omistaa toimintaansa varten tarpeellista irtainta ja kiinteää omaisuutta.

 
  Print